Продуктите на No Skidding® са предпочитани от различни военни и гранични служби, полиция, пожарни служби, училища, правителствени институции и музеи. Обществените сгради трябва да бъдат съобразени с безопасен достъп за всички. Нашата пълна гама от продукти се използва, за да се осигури отлично сцепление по стълби и коридори, пешеходни пътеки и рампи. Стратегията е да се използва задължително пълната гама от продукти за предотвратяване на злополуки в правителствените сгради по целия свят.

Училища и университети

От първа степен на ангажираност на университетите, колежите и училищата по света е да осигурят по-безопасна учебна среда за своите ученици. Броят на училищата, които използват No Skidding®, непрекъснато нараства. Независимо дали става дума за училище в Пловдив или София, Университета в Торонто, Университета Sheffield в Англия, Международния университет на Grand Bassam в Кот д’Ивоар или Университета Aga Khan в Кения, нашите продукти са предпочитани и подходящи за много повърхности, на закрито и на открито. .

Апартаменти и жилищни сгради

No Skidding® предлага пълна гама от противоплъзгащи покрития и FRP стъпкови покрития за жилищни сгради. Нашите антиплъзгащи покрития и антиплъзгащи FRP панели осигуряват незабавна и издръжлива защита срещу приплъзване за външни и вътрешни рампи и пътеки, направени от дърво, бетон, тухли, камък, метал, фаянси и гранити.

Интериорна керамична или порцеланова подова плочка

No Skidding® Anti-slip продуктите са ефективно приложими върху керамични, порцеланови и естествени каменни подове.