Независимо от все по-нарастващото онлайн пазаруване, посещението на магазини и супермаркети е традиционно за много хора. Потребителите все още предпочитат да могат да докосват продуктите и да ги тестват, преди да закупят. Наличието на лично взаимодействие е ключово за много различни видове пазаруване. Независимо дали са големи търговски центрове, молове, банки, ресторанти, супермаркети, специализирани магазини или големи магазини, в целия свят, търговците желаят да се уверят, че техните клиенти се чувстват добре и са доволни. Продуктите на No Skidding® се използват за подове, рампи, стълби, асансьори, пешеходни рампи и пешеходни пътеки, паркинги и гаражи в търговски обекти по целия свят.

Банки, автосалони, фитнес центрове и специални магазини

Много големи, средни и независими търговци на дребно използват No Skidding® – анти-хлъзгащи решения, за да създадат по-безопасна среда за своите служители и клиенти. Банки, автодилъри, фитнес центрове, бутици и специализирани магазини споделят загриженост за безопасността на клиентите и работниците.

Супермаркети и ресторанти

В световен мащаб супермаркетите и ресторантите масово използват продукти против приплъзване, почистващи препарати и обезмаслители. Лошо поддържаните и хлъзгави подове, стълби и рампи могат да представляват опасност. Правилно обработените и поддържани повърхности помагат да се осигури гладкото и безопасно движение на гостите и работниците.

Молове и търговски центрове на открито

Моловете предлагат голямо разнообразие от повърхности, които застрашават посетителите и работещите там служители. Всяка пешеходна повърхност, която има хлъзгави, неравномерни или неправилно поддържани повърхности, може да доведе до травма при хлъзгане и падане. Продуктите на No Skidding®, са подходящи за ежедневна употреба, както от хигиенна гледна точка, така и за намаляване на хлъзгането.