Ние „ПД Трейд“ сме официален дистрибутор за България на No Skidding– лидер в производството на антиплъзгащи продукти от 1993 година до днес. Много от продуктите на No Skidding са сертифицирани от “High Traction” в САЩ и Канада за защита против хлъзгане на опасни повърхности и са тествани от независими лаборатории на три континента.

С основния си продукт No Skidding® Industrial ние споделяме загриженост за предотвратяване на наранявания при хлъзгане, а с продуктите на No Skidding нашата основна цел е да предложим качествени продукти за безопасност и поддръжка на пода, за да помогнем за създаването на по-безопасна среда за всички нас.

Основен раздел в нашето портфолио заемат почистващите продукти, които са на водна основа и са биоразградими – ON GUARD 8501 и TAG Tile & Grout Cleaner. Тези продукти са разработени с грижа към околната среда и запазване кожата и здравето на хората, които работят с тях. С прецизна химическа формула, тези продукти извличат мърсотията и мазнините от порите на всички повърхности без да нарушават гланца им или да разрушават фугите. Това са електролитни почистващи средства подпомагащи възстановяването на оригиналните качества на повърхности за устойчивост на хлъзгане, за премахне стари, силно сплъстени мазнини и други агресивно замърсяващи продукти, лесни за употреба, без съдържание на киселини, отмиващи се много лесно с вода.

И още един раздел продукти на No Skidding Канада – No Skidding® ES-83-2, Aqua Tuff 2 Part и No Skidding® PASS – продукти за защита на всякакви повърхности от процеса на разрушаване, както механично от различни дейности необходими в бизнеса, така и от атмосферни влияния, влага, слънчева светлина и химически агресори, при нарушена хидроизолация и всякакви течности в производството и строителството.

Нашите продукти са с отлично качество и много добра цена.

Продуктите на No Skidding® са еднокомпонентни, за разлика от подобни продукти на пазара, които са дву или три съставни и задължително се използват в последователен ред.

Професионално положени нашите продукти, позволяват на вас – нашите клиенти да се предпазите от много неприятности, да предотвратите съществени финансови загуби, да съкратите разходи за недействащи препарати и да се фокусирате спокойно върху бизнеса си и положителния корпоративен имидж.

Нека ви бъдем полезни.

Ходете безопасно!